2013.08.11.Forintosítási "akcióterv" akadálya a Bankcsapda!


A forintosítás megálmodói már régen munkálkodnak ezen a területen. Elképzelésük jó és életszerű lett volna évekkel korábban, azonban mára megkésett.

Az állam, a közgazdászi szakcinkossággal, a bankszterekkel, a nem ezen a területen kiválóságnak tekinthető szakjogászokkal, szakbarbárokkal felvértezve harsogják tele kicsiny országunkat a megoldások tömkelegével, melyek mára mind életképtelen ötletelésnek bizonyultak.

Senkinek ne legyen kétsége ez a "násztánc", melyet a médiában végeznek a kormány és a Bankszövetség részéről már régen kidolgozott forgatókönyvek egyike.

A közgazdászi, mint szakmát lealacsonyították "érdekgazdaságtanná", melynek nyílt, valós oktatása veszélyt jelent az államhatalom és a pénzügyi szektor tevékenységére nézve. A közéletben szereplést vállalók pedig az érdekek mentén és nem a valós helyzet reális képét tárják a nagy-nyilvánosság elé, hanem a mindenkori államhatalom álláspontját.

Azt a hazugságot, ami azt propagálja, hogy a pénzintézetek nem tudhatták előre az árfolyam alakulását, azok a treasury -csoportokat akarják fedezni, mely csoportok minden pénzintézetben megtalálhatóak.

A feláldozhatóságra épülő gazdaságpolitikát, az ebből generált pénzügyi stabilitást kell felszámolni Magyarországon. Ez az a gondolkodásmód, mely nem változott az elmúlt 90 év alatt hazánkban. Melynek alapköve, hogy egy társadalmi csoportot célzottan felhasználva és kihasználva, az emberek reakcióit előre lemodellezve rátámad az államhatalom saját nemzetére.

Ez önmagában nem lenne elegendő ezért a társadalom további rétegződésének mesterségesen ellenállásra, konfliktusára való törekvés is szükséges. Tehát megfelelő kommunikációval "az ellenségem ellensége a barátom" elvére kidolgozott stratégiával megoszthatóvá és elnyomhatóvá, felszámolhatóvá válik a kiszemelt társadalmi réteg ellenállása.

Méregkeverőink azonban nagy hibát követtek el, melyet nem tudtak lemodellezni, de bevállalták végrehajtását, ez pedig az, hogy nincs jobb, meg baloldali devizában - nyilvántartott társadalmi réteg, nem utolsó sorban nem készültek fel a teljes lelepleződésre sem.

Erre a bekövetkezett eseményre nem készültek fel ellenérdekeltjeink, ezért a nagy kapkodás és fejetlenség.



Jutalmuk hosszú-hosszú börtönévek.

Grell Antal
B.É.CS.