2013.07.28. N.F.L.Ü.

Magyarországon devizahitelesek ügyében eljáró hatóságok összefoglaló tanulmány elkészült. Abban szereplő bizonyítékok.



Az Állam legmagasabb képviselői érintettség megállapítható, személyi beazonosítások megtörténtek. Az érintett személyek nemzetbiztonsági kockázatot, valós veszélyt jelentenek Magyarország azon belül a magyar lakosság számára. Érintet személyek volt miniszterelnökök, pénzügyminiszterek, Magyar Nemzeti Bank elnöksége, Európa Tanács, IMF, Európai Központi Bank elnöksége, Magyarországon tevékenykedő pénzintézetek vezetői.
 


Súlyos megállapításainkat a nyomozati anyagok, hatósági jelentések, határozatok, állam, pénzügyi szektor, nemzetközi közösségek közötti megállapodások, elkészíttetett tanulmányok támasszák alá.



Ahhoz, hogy érthetővé váljon a hatósági nem cselekvés, az Állam érintettségét kellett vizsgálni.



A korábbi és a jelenlegi alaptörvényben, törvényben hatósági intézkedéseket "felülírták", a bizonyítékok alapján Államérdekből. Érthetően: 2008-ban az Államcsőd elkerülése miatt.



A folyamat mind a mai napig fenntartott.



Az Állam hatóságait "felszólította", hogy az általa meghatározott lépések eredményessége érdekében ne gördítsenek akadályt, támogassák, mindent kövessenek el a lehető legrövidebb időn belül. Cserébe biztosítja a "fedezetet" a végrehajtásban résztvevőknek.



Kijelenthető, hogy gazdasági érdekek és nem az alaptörvényben, törvényben meghatározott kereteken belül tevékenykednek a hazai hatóságok. Addig, amíg az Állam "felülírja" a hatóságok eljárásainak lefolytatását addig helyreállíthatatlan a törvényesség, a mindenkit megillető tisztességes eljáráshoz való jog korlátozódik.



A bizonyítékok átvizsgálása alapján feltételezhető egy koncepcióra kidolgozott elutasítási forma, melynek szövegkörnyezete évek alatt nem változott éppen ezért beazonosítható.



N.F.L.Ü. ajánlja a nemzetközi hatóságok igénybe vételét, magas rangot és tisztséget betöltők, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, elkövetők személyi érintettsége miatt.

Grell Antal
B.É.CS.