2013.07.24.Nem véletlen az ami történik.

....hiszen az állami fedezet miatt annak kártalanítási kötelezettsége is megalapozott......de továbbmenve a felderített bizonyítékok alapján a nemzetközi szervezetek is érintettek, tehát a felelősség őket is terheli.... az Európai Központi Bank tudta és engedélye nélkül nem tudták volna átállítani a forint elleni spekulációra a Magyar Nemzeti Bankot......2006-2008-ig nem tudtak újat kitalálni és az IMF egy korábbi tanulmányát, (mi úgy nevezzük pénzügyi atomfegyverét) vetették be Magyarországon, melynek lépéseit követték.



2008-ban megalapozták a nyilvántarthatóságot....a tanulmányban "sterilizált tőkebeáramlásnak" nevezik. A Magyar Nemzeti Bankon keresztül re-finanszírozták a kereskedelmi bankokat, melyek 2008-ban túlhitelezték magukat 150-180%-al....Ez az a bizonyos 2008-as EU/IMF hitelmegállapodás 20milliárd eurója......jelen pillanatban az Állam és a Bankszövetség zsarolási pozíciót vettek fel, amit megint a magyar lakosságon akarnak leverni.......az meg egyenesen szörnyű tény, hogy 2008 óta a fenntartható államháztartás és pénzügyi stabilitás 4.000.000 MAGYAR EMBER KÖZVETLEN UZSORÁZÁSÁRA ÉPÜL.



A bizalomvesztés és a járulások károkozás oly mértékű, melyet a hazai bankszektor nem tud kiküszöbölni. Nem utolsó sorban az állam helyett nem fog helytállni.



A nemzetközi szervezetek felelőssége is megállapítható, tevékenységük beazonosítható, kártalanítási kötelezettségük alól nem mentesülhetnek.



Tehát 7.000milliárd forint az IMF/EU/EKB/MNB/Bankszövetség/Magyar Állam "csikkzsebből" kell megtérítsen.



Jaj, hogy ennek következményei kell, hogy legyenek, tetszettek volna nem merényletet tervezni és végrehajtani a magyar lakosság ellen!

Grell Antal
B.É.CS.